Onsdag 8 Juni.

En av våra hundar som heter “Lina” är the Boss i flocken. Hon spanar alltid efter möss och råttor, vilket är super. Hon bara ÄLSKAR att åka bil. För någon månad sedan åkte hon och ett antal andra ur flocken som vanlig med Tore i bilen på ett ärende. Jag väntade på att Tore skulle komma hem så att jag kunde ta bilen och fara iväg och handla. jag var startklar när de kom. Tore lastade ur “sina” hundar och jag lastade in “mina” vilka är “Tilda” och “Tonny”. Jag satte in dem i boxarna bak i combin. Mitt första stopp var på El giganten där jag skulle handla dammsugarpåsar. Det går ju åt en del med hundar i huset. När jag kom ut till bilen efter att ha handlat klart ser jag att det sitter en hund i framsätet! Min hjärna arbetar för fullt – Hur i hela fridens namn har någon av hundarna där bak lyckats ta sig ur buren och fram hit? Jag sätter mig på förarplatsen och glor dumt på hunden bredvid mig. Den lägger sig ner med en suck. Då upptäcker jag att det är “LINA” . Hon måste ha legat tyst som en mus i baksätet medan jag kört, blivit kvar i bilen efter att husse tagit ur alla hundarna – Trodde han. Jaha, nu är jag en telefon lös människa varpå jag inte kan meddela Tore att Lina finns med mig. För jag gissade på att han gick hemma och letade efter henne. Det var bara att köra hem, Tore mötte upp vid grinden . -Har du Lina i bilen? Vi fick oss ett gott skratt båda två.

lina m tanya

“LINA”

#

Comments are closed

English (UK)