Onsdag 22 Juni

Reklam kan man ju skaffa sin kennel på olika vis. Det vanligaste är väl att sätta in annonser i tidning och internet. Lite gratis reklam har vi fått genom åren.På Dobermann tiden så förekom en av våra avkommor tillsammans med fotomodeller i tidningen “Veckorevyn”.  En egen inköpt import fick göra reklam i en datatidning – Säkrare internet var rubriken. Bilden finns här nedan. Jag kan avslöja hemligheten bakom hennes aggressiva uppsyn. Hon älskade nämligen att jaga vattenstråle, som förresten vår lilla “vito” också gör. Teamet bakom reportaget fick hämta slang och spruta vatten för att få henne att se farlig och vaktande ut.                                                    En av oss uppfödd Dvärgschnauzer fick vara med på bild i IKEA katalogen liggande i en skön soffa och bland köksinredningen! Inte dåligt med tanke på att varenda hushåll i Sverige får ett exemplar!  Sen ska vi inte glömma vårt deltagande i TV. Första säsongen av “Djursjukhuset” Jag var inne på Malmö djursjukhus för ett kejsarsnitt på en Dobermann. När jag satt med valparna i lugn och ro efter snittet knackade de på dörren och hela TV-teamet stod där och undrade om de fick filma och ställa frågor? Ja, varför inte. De gjorde även en fortsättning när valparna var ca 6-7 veckor gamla hemma hos oss i Rögla. Man kan fortfarande se programmen i SVT-öppetarkiv, Djursjukhuset 1997 avsnitt 4 och 5.

flor

Freya VD Kunnemaborgh “Floor”

#

Comments are closed

English (UK)