Tänk vad hundar kan vara fåfänga. När någon av våra Dvärgschnauzrar blivit trimmad och badad och träffar flocken igen så står alla runt den ny badade i en ring och riktigt noga går igenom vad som gjorts medan denne stolt visar upp sig. Mina Lhasa Apso tar nog ändå priset. jag brukar sätta upp luggen i tofs på dem, men sen en tid tillbaka så har jag klippt ner “Gordon” så han behöver ingen tofs. Men så fort jag satt upp luggen på “Arthur” så kommer “Gordon” farande att jag vill också ha tofs. Jag brukar göra han till viljes och sätta upp det lilla han har och då blir han så mallig så. samma sak om man kammar “Arthur”  – jag också står “Gordon” och hoppar. Fast man undrar ibland… Titta på bilden, kan man gissa att detta är den fåfänga “Gordon” ?

devil

Gordon har varit och badat i lerpöl!!!

#

Comments are closed

English (UK)