Onsdag 8 Mars-17

Det var ganska länge sedan jag skrev något. Får skylla på gipsad höger hand vilket har gjort allt så mycket svårare. Är inte ok ännu men jobbar på det. Just nu har vi två kullar härliga valpar, den äldre kullen T-kull är vår gamle Vito pappa till, han blir 10år i år men hur lekfull som helst fortfarande. U-kullen som är några dagar yngre är min fina Zara mamma till och Bobby pappa. Där kommer vi att behålla en av tikarna hemma. Jag bara längtar tills de blir 6 veckor gamla så man kan börja iaktta dem på riktigt. De är idag 4 veckor gamla. Måste skryta lite om “Bobby” han blev ju Svensk Utställningschampion på “Stora Stockholm” i December samt titeln Svensk Vinnare-16, inte illa för en kille som nyss hade fyllt 2år! Nästa stora utställning för honom planeras bli i Luxemburg i April. Min kanintax “Brandi” har hunnit bli 7 månader, snart dags att debutera på utställning. Jag tror att det kommer att bli i Hässleholm i Maj.Hon är rätt festlig, hon “pratar” hmmmm… säger hon och härmar jag henne så får jag en slick på munnen.Gömmer alltid sina tuggben under bäddar och filtar, eller under mig eller bakom min axel när jag sitter i fåtöljen! “Kim” som numera tillhör min flock är ett riktigt busfrö! Hon blev     1 år i Januari men beter sig som värsta valpen. Jag har hitintills förlorat en fjärrkontroll ett par glasögon och mina strumpor. Lämnar jag något ätbart på bordet, glöm att det finns kvar. Men hon är världens goaste hund!

Kim & Brandi

“Heidi” försöker charma U-Kullen

#

Comments are closed

English (UK)