Torsdag 15 Juni-17

Våra yngsta i flocken “Rondha” och “Rina” de är som ler och långhalm. Här på bilderna kan man se hur de ligger och håller om varandra när de vilar. “Rondha” har ett hett temperament. Om det inte passar så säger hon ifrån rejält. “Rina” är lite mjukare och mera kelen. Två härliga unga lekfulla individer. På tal om lekfulla – Vår gamling, “Vito” är tokig i pipleksaker, och då menar jag riktigt galen i dem. Får han tag i en pipsak kan han hålla på att tortera oss med den i säkert ett dygn. För en vecka sedan när Tore var på väg till Leksand på utställning, så hade han packat ner en pip i väskan och ställt väskan på bänken i hallen. Jag hade strukit hans utställningskläder och lagt dem ovan på väskan. På något vis så visste “Vito” att i den väskan låg en pip. Han välte ner de ny strukna kläderna, fick ner väskan och stod och stampa på den! Den var nämligen stängd och han var vansinnig för att han inte fick tag i sin pip. Men.. han fick sin belöning efter utställningen som han vunnit, hela resan hem i bilen låg han med sin pip och förde liv. Jag fattar inte att Tore orkade lyssna på detta hela resan på 9 timmar??? När vi talades vid på telefon var det enda jag kunde höra var pip pip pip från “Vito” som lycklig höll på att döda pipen!

#

Comments are closed

English (UK)