Måndag 8 Augusti

För ca 3 veckor sedan föddes en ensam kille, mamma kylie blev dålig efter hans födsel varpå hon inte hade någon mjölk att erbjuda honom. Samtalen mellan Tore och mig har låtit ungefär – Hur mycket har han druckit? (nappflaska) Har han rapat? Hur såg bajset ut? Din tur att kissa han. Vad väger han nu? Det känns lite som att ha en baby i huset. Tankar och samtal rör honom. Naturligtvis kan vi inte sälja honom, vi älskar honom, så han blir kvar hos oss. I dag började han leka med min näsa, han försökte bita med tänder som han inte har och boxas med sina små tassar. På dagtid har han en Röd mamma (nalle) som han sover och klättrar på.  På nätterna kan Kylie krypa intill honom ett par timmar. Sedan ett par dagar tillbaka har han börjat äta torrfoder blandat med välling. Nu är han för stor för nappflaska säger han själv. Spottar bara på den. En bortskämd liten spoling lär det bli!

IMG_0150

IMG_0147

IMG_0146

#

Comments are closed

English (UK)